Studiopalvelut

Äänitystudio maaseudun rauhassa

Studiopalvelut (äänitys ja miksaus) ammattitaidolla ja aidosti kiinnostuneella otteella Ypäjän keskustan tuntumassa. Rauhallinen ympäristö kätkee näppärän studiokokonaisuuden jossa kelpaa keskittyä projektiin kuin projektiin.

Idylliset ja kodikkaat tilat tarjoavat rennon meiningin ja kiireettömän fiiliksen ja läheisestä Salesta sopii hakea lisää rentouttavia jos tunnelma uhkaa jäykistyä. Laitekattaus on varmasti riittävä isompaankin urakkaan ja pähkäillään yhdessä jos vaatimustasosi on erikoisempi:

Tilat ovat pienehköt, mutta riittävät peruskokoisen rockbändin tallentamiseen. Tämä studio ei ole suomen suurin ja kaunein, mutta täällä käyneet ovat kiitelleet ainutlaatuista tunnelmaa.

Äänitystilana toimii “mummonmökki” kaikilla mukavuuksilla.
Tarkkaamo on sijoitettu muutaman metrin päähän erilliseen aittarakennukseen. Ympärillä on kymmeniä vuosia vanhaa hirsiseinää. Rakennukset ovat alunperin 1900-luvun alun rakennuskantaa. Vastaavaa kokonaisuutta tuskin löydät suurempien kaupunkien keskeltä.

Tasokasta jälkeä myös ruohonjuuritason tekijöille jäljittelemättä alan trendejä ja suuntauksia.

Lopputulos on aina tärkein ja Sojuzstudiolla voit luottaa siihen että sen eteen tehdään ihan oikeasti kaikki mahdollinen.